Geen online-award voor Marije van den Berg

PvdA-politica Marije van den Berg zag gisteren bij de uitreiking van de ISOC-awards de titel ‘online politicus van het jaar’ aan haar neus voorbij gaan. Die eer viel Lousewies van der Laan (D66) te beurt. Van den Berg kan er wel mee leven: “Lousewies heeft terecht gewonnen.”

Over Marije van den Berg was het juryrapport overigens ook lovend: “Een aanstormend politiek talent uit Leiden dat door velen genoemd werd. Een lokale politica die er echt aan trekt om de communicatie via internet persoonlijk op te pakken. Ze is wereldberoemd in Leiden en omgeving, maar ook daarbuiten wordt haar open weblog goed in de gaten gehouden. Marije geeft daadwerkelijk inhoud aan digitale politiek”.

Marije’s weblog: www.leiden.pvda.nl/log.php

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×