Vrouw lichtgewond bij beroving

Een 54-jarige vrouw uit Oegstgeest is gistermiddag op het Groene Maredijkje – het fietspad door de Leidse Hout tussen Leiden en Oegstgeest – met een mes bedreigd. De ongeveer 15 jaar oude dader eiste haar tas op. De vrouw greep het mes beet, waarbij ze licht gewond raakte. De dader ging er vervolgens zonder buit vandoor. De politie zoekt getuigen, deze kunnen bellen met 0900-8844.

Het slachtoffer wandelde gistermiddag rond 15.30 uur door het Leidse Hout. Bij een bruggetje aan de Groene Maredijk stonden drie jongens. Twee van hen fietsten weg, de derde belaagde de vrouw en eiste haar tas op. Daarop ontstond een worsteling waarbij de verwonding ontstond. De jongen rende vervolgens zonder buit weg. Van de jongen ontbreekt nog ieder spoor.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×