Gehandicapte vrouw gewond bij aanrijding

Bij een aanrijding om 12.15 uur op kruising van de Gooimeerlaan met de Hallenweg is een 72-jarige vrouw uit Leiden gewond geraakt. Met onbekende verwondingen is ze naar het ziekenhuis gebracht, nadat ze met haar electrische rolstoel was aangereden door een 39-jarige automobiliste uit Voorhout. De rolstoel werd totaal vernield.

In verband met het onderzoek naar de toedracht van het ongeval is de Gooimeeerlaan ruim een uur lang deels afgesloten geweest voor het verkeer. De politie leidde het verkeer dat vanuit de Merenwijk de stad in wilde, om via de IJsselmeerlaan.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×