Slaaghstrook feestelijk geopend

Woensdagmorgen wordt om 11.30 uur bij de molen tegenover de kruising Gooimeerlaan/Kraaienpad het startsein gegeven voor de aanleg van de Slaaghstrook, een recreatieve ecologische zone aan de noordelijke kant van de Slaaghsloot, tussen de Gooimeerlaan en de IJsselmeerlaan. De feestelijke starthandeling wordt verricht door Leen van der Sar, lid van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, en Rogier van der Sande, wethouder Financiƫn, Stedelijkbeheer en Wijkbeheer.

De Provincie Zuid-Holland hecht veel belang aan recreatieve verbindingszones tussen stad en land en heeft daarom voor de aanleg een stimuleringssubsidie beschikbaar gesteld. De Slaaghstrook wordt de verbindingsroute langs de sloot, onder andere bestaande uit een breed fietspad, een schelpen voetpad en voetgangersoversteekplaatsen op de Gooimeerlaan en de IJsselmeerlaan. De Slaaghstrook sluit aan op al bestaande routes.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×