Twee inbrekers opgepakt

De politie heeft zaterdagochtend in Voorschoten twee mannen uit Leiden opgepakt in verband met een aantal woninginbraken. Ook heeft het inbrekersduo een autodiefstal op hun geweten.

De politie kon de mannen op de Leidseweg in Voorschoten aanhouden. Het gaat om een 30-jarige en 39-jarige Leidenaar. Zij worden er van verdacht in de nacht van vrijdag op zaterdag te hebben ingebroken in woningen aan de Kruidhof en de Van de Mortelstraat. Uit de woningen werden een videocamera, een fotocamera, twee mobiele telefoons, een portemonnee met inhoud en betaalpasjes gestolen. Ook werd een buiten geparkeerde personenauto meegenomen. In de auto van de twee werden de gestolen goederen aangetroffen. De gestolen auto werd zaterdag in Leiden teruggevonden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×