Nog geen benoeming Groen

Het kabinet is vandaag nog niet overgegaan tot de benoeming van Harry Groen als burgemeester van Leiden. Volgens de voorzitter van de vertrouwenscommissie, Conny Broeyer, was het de bedoeling dat de benoeming voor de kerst rond komt. Dat betekent dat de benoeming van Groen aanstaande donderdag plaats zal vinden. Normaal vergadert de ministerraad op vrijdag, maar in verband met het kerstreces dat vrijdag de 20e ingaat, is dat nu een dag eerder.

Als Groen niet volgende week benoemd wordt, is 10 januari de eerste datum dat dit kan gebeuren. Of de installatie dan volgens planning begin februari plaats kan vinden, is onzeker.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×