Mogelijk doorstart voor websupermarkt

Directeur Groot van de internetsupermarkt Max Foodmarket praat met investeerders over een doorstart van de online supermarkt die begin vorige week compleet onverwacht de activiteiten staakte. Dat meldt de website Webwereld. Groot heeft naar aanleiding van de publiciteit rond het beëindigen van de activiteiten talloze reacties gehad, waaronder dus van potentiële investeerders. Max Foodmarket heeft onder andere in Leiden een distributiecentrum. Ook voor het Leidse personeel kwam de sluiting als een donderslag bij heldere hemel.

Door technische problemen – zoals een slecht functionerende site – heeft Max FoodMarket volgens Groot acht maanden extra aanlooptijd nodig gehad: “Dat heeft ons genekt”. De laatste prognoses waren dat MaxFoodMarket na de volgende zomer winst zou maken. Van commentaren van kenners dat het concept internetsupermarkt in Nederland geen kans zou hebben, moet Groot niks hebben: “Ik geloof er nog steeds heilig in. Het concept is levensvatbaar, we werkten zeer efficiënt, alleen moesten de opbrengsten nog verder omhoog”.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×