Leiderdorper zwaar gewond bij frontale botsing

Bij een frontale botsing tussen twee personenauto’s is een 36-jarige man uit Leiderdorp zwaar gewond geraakt. De man zat bekneld in zijn voertuig en is door de brandweer bevrijd. Vervolgens is hij met verschillende botbreuken, een hart- en een longkneuzing naar het LUMC overgebracht. Zijn passagier werd in shocktoestand opgenomen in het Rijnland Ziekenhuis, maar kon na enkele uren naar huis. De tegenliggers, een man en een vrouw uit Roelofarendsveen, kwamen met de schrik vrij. Beide auto’s raakten totaal vernield.

De frontale botsing vond dinsdagavond om 23.30 uur plaats op de Provinciale weg N445, nabij de Zijlbrug. De aanrijding ontstond nadat een 36-jarige Leiderdorper met zijn auto op de verkeerde weghelft belandde. Een tegemoetkomende 33-jarige automobilist uit Roelofarendsveen kon hem daarop niet meer ontwijken.

Omdat de politie vermoedt dat de Leiderdorper teveel gedronken had, is er een bloedproef afgenomen.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×