Regio VVV Holland Rijnland wint provinciale prijs

Directeur Tjeerd Scheffer, algemeen directeur van de Regio VVV Holland Rijnland, heeft uit handen van de Provinciaal Gedeputeerde van Toerisme L. van der Sar een door de Provincie Zuid-Holland ingestelde prijs in ontvangst genomen. De prijs is toegekend omdat de regio VVV dit jaar veel initiatieven heeft ontplooid die aansluiten op het Actieplan Toersime 2001-2005 van de Provincie Zuid-Holland. Voorbeelden hiervan zijn de uitvoering van het BonteLoperPlan, de opzet van een toeristische gebiedskaart, een bijdrage aan de Toeristenpas en verschillende andere projecten die de provincie financieel heeft ondersteund.

De prijs bestaat uit een speciaal ontworpen sculptuur die twee samenwerkende mensen uitbeeldt. De prijs symboliseert de samenwerking tussen verschillende marktpartijen waaronder de provincie, het bedrijfsleven en de Regio VVV.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×