Gewapende overval op koffiehuis

Vanmorgen heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een koffiehuis aan de Botermarkt. Tussen 10.00 en 10.15 uur kwam een nog onbekende man het koffiehuis binnen en eiste onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp geld. De medewerkster weigerde hierop in te gaan, waarna de overvaller er zonder buit vandoor ging.

Hij is weggelopen in de richting van Het Gangetje. De politie heeft direct met diverse eenheden de omgeving afgezocht. Naar aanleiding van het opgegeven signalement heeft de politie op het Noordeinde en op de Breestraat twee verdachten aangehouden. Uit onderzoek is gebleken dat zij niet bij de overval betrokken zijn geweest. De verdachten zijn hierop weer vrijgelaten.

De politie heeft de zaak verder in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de recherche in Leiden, telefoonnummer 071 – 5258654. Signalement verdachte; normaal postuur, 18 á 20 jaar, 1.80 m lang, donkere lederen jas tot op de heupen, witte trui met capuchon en een donker blauwe spijkerbroek.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×