Taxichauffeur mishandeld na botsing

Een 30-jarige taxichauffeur uit Leiden is zaterdagnacht rond 01.00 uur bij de Pelmolen mishandeld door in drie mannen. De man liep een bloedneus, een dikke wang en pijn aan zijn been en borst op. Aanleiding van de mishandeling was een aanrijding.

De taxichauffeur stopte nadat hij werd aangereden door een donkerblauwe Tomos bromfiets. Hij stapte uit en toen bleek dat de bromfietser er vandoor wilde gaan, greep hij hem vast. Daarop ontstond een worsteling tussen de taxichauffeur en de bromfietser. De bromfietser deelde enkele rake klappen uit. De bromfietser kreeg daarbij steun van nog twee onbekende jongens. Herhaaldelijk werd op hem ingetrapt. Na enige tijd liepen de drie weg in de richting van de Buizerdhorst. De politie is op zoek naar deze drie jongens.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×