Drie gewonden bij caféruzie

In een café aan de Korevaarstraat is een ruzie tussen twee bezoekers maandagavond compleet uit de hand gelopen. Daarbij vielen drie gewonden en werden de ruiten van het café ingeslagen. De daders zijn ontkomen.

Bij de vechtpartij raakte een 37-jarige man uit Leiden gewond aan zijn hoofd, nadat hij met een asbak en een glas was geslagen. Het slachtoffer moest zich in het LUMC laten behandelen. De nog onbekende dader werd door een aantal andere bezoekers uit het café gezet. Hij dreigde terug te zullen komen.

Rond 22.15 uur kwam voegde hij de daad bij het woord en sloeg met een aantal andere mannen de ruiten van het café in. Ook mishandelden ze twee mannen uit Leiden. Beide mannen moesten zich laten behandelen in het LUMC. De aanvallers vertrokken even snel als ze gekomen waren. De politie is op zoek naar de daders.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×