Brute aanranding in Leiden

Afgelopen nacht om 04.00 uur is op de Reineveststeeg een 32-jarige vrouw uit Leiden op brute wijze aangerand door nog twee onbekende mannen. De mannen van rond de 25 jaar spraken de vrouw ter hoogte van de Digros aan en vroegen of ze mee wilde gaan. De vrouw ging niet op de vraag in, waarop ze met geweld werd meegenomen naar de Reineveststeeg. Hier werd de vrouw onzedelijk betast en ernstig mishandeld door de mannen. De vrouw werd door de mannen gewond achtergelaten.

Nadat de mannen verdwenen waren is de vrouw naar huis gegaan en heeft de politie gebeld. In verband met de verwondingen van de vrouw heeft de politie de ambulance laten komen. Deze heeft het slachtoffer naar het LUMC gebracht. De vrouw heeft inmiddels aangifte gedaan en de politie stelt een diepgaand onderzoek in. Getuigen van deze brute aanranding-mishandeling worden verzocht zich te melden bij de Politie Hollands Midden op tel. Nr. 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×