Wethouders lichten plannen Luifelbaan toe

Woensdagavond presenteren de wethouders Hillebrand en Geertsema tijdens een informatieavond voor omwonenden de plannen voor de facelift van winkelcentrum De Luifelbaan. De projectontwikkelaar (Bouwfonds) en de architect lichten het bouwplan toe. Verder worden de aanwezigen geïnformeerd over de gevolgen van de werkzaamheden.

Het plan is ontwikkeld door de gemeente Leiden en Bouwfonds Vastgoedontwikkeling, in samenspraak met de winkeliersvereniging De Luifelbaan. Het voorziet in een herstructurering en uitbreiding van het uit de jaren ‘60 daterende winkelcentrum en de directe omgeving van het winkelcentrum. Op donderdag 12 december 2002 hebben de gemeente Leiden en Bouwfonds Vastgoedontwikkeling daarvoor een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Aanvang 20.00 uur, St. Antoniuskerk (kerkzaal), Boshuizerkade 11 te Leiden.

Leiden luifelbaan


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×