Jef Burger in gesprek met Conny Broeyer op de nieuwjaarsborrel van de Leidse PvdA (foto's: Olaf Tulen).

Jef Burger bevestigt nieuwe sollicitatie

Vorige week heeft Jef Burger, één van de sollicitanten uit de eerste Leidse burgemeestersprocedure, volgens eigen zeggen tegenover de voorzitter van de Leidse vertrouwenscommissie Conny Broeyer bevestigd dat hij opnieuw zal solliciteren op de vacature voor burgemeester van Leiden. Burger zegt teleurgesteld te zijn over het afblazen van het burgemeestersreferendum en wil bij de herkansing graag meedoen als ‘contrast- of publiekskandidaat’.

Burger lijkt nogal zeker van zijn kansen in een referendum: “Durfde de vertrouwenscommissie het referendum niet te houden, omdat ik door de Leidse burger tot burgemeester zou zijn gekozen?” Burger zei uit te kijken naar een volgende ontmoeting met de ‘charmante Conny Broeyer’: “Het liefst in de vertrouwenscommissie”.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×