Hardleerse automobilist raakt rijbewijs kwijt

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 29-jarige automobilist uit Leiderdorp aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. Eerder die nacht had de politie de man al in Leiden een rijverbod opgelegd toen agenten een alcohollucht bij hem en een vriend roken.

De politie zag de twee mannen even later op de Engelendaal in Leiderdorp toch achter het stuur zitten. Toen de agenten achter de Leiderdorper reden stopte deze, stapte uit en ging er te voet vandoor. De Leiderdorper kon snel worden aangehouden en worden overgebracht naar het politiebureau. Daar werd een blaastest afgenomen die een uitslag gaf van 700 ug/l terwijl 220 ug/l de limiet is. Tegen de Leiderdorper wordt proces verbaal opgemaakt. Ook kreeg hij een rijverbod van 24 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×