Vredesdemonstratie op Stadhuisplein

Op zaterdag 18 januari organiseert eurodusnie om 14.00 uur een vredesdemonstratie op het Stadhuisplein. Er zal een herdenking zijn van Martin Luther King en voor de slachtoffers van de Golfoorlog van januari 1991. De demonstratie zal speciale aandacht besteden aan de eis: Stop de oorlog tegen Irak.

Diverse sprekers zullen het woord voeren: o.a. Lineke Schakenbos. Zij is lid van ‘Vrouwen voor Vrede’ en was met een vredesdelegatie zelf in Irak, om de omstandigheden van de gewone burgers daar te leren kennen. Ook zal er telefonisch contact zijn met een groep actievoerders die op het zelfde tijdstip aktie voeren met een burgerinspectie op, volgens internationaal recht verboden, atoomwapens bij de militaire vliegbasis Volkel.

Route van de demonstratie: Stadhuisplein-Gangetje-Breestraat-verzetsmonument bij Molen de Valk.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×