Wisselende reacties op vertrek raadslid

Het plotselinge vertrek van GroenLinks-raadslid Dirk van den Bosch leidt tot wisselende reacties bij de andere partijen. VVD-fractievoorzitter Leendert de Lange is blij voor Van den Bosch. Hij verheugt zich op de samenwerking met de nieuwe fractievoorzitter Gerard van Hees die hij een stevige politicus noemt. Het CDA en de PvdA hebben gemengde gevoelens bij het vertrek, terwijl duo-raadslid Margje Vlasveld van LWG/de Groenen een gat in de lucht springt als ze het nieuws hoort: “Schrijf maar dat we echt heel blij zijn dat hij weggaat”.

Fractievoorzitters Wim Bleijie (CDA) en Conny Broeijer (PvdA) tonen wel begrip voor de stap die Van den Bosch maakt, maar zijn tegelijkertijd zeer teleurgesteld dat nu alweer een Leids raadslid de politiek voortijdig verlaat.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×