Deelname Mooi Zuid-Holland onzeker

Voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart hebben zich zeven nieuwe partijen aangemeld. Daaronder zijn Leefbaar Zuid-Holland, een Verenigde Ouderenpartij en Mooi Zuid-Holland. Die laatste partij is een initiatief van de Leidse politica Margje Vlasveld. Enkele weken geleden was ze nog dolenthousiast over de nieuwe groene partij. Inmiddels is de vreugde wat getemperd en is zelfs deelname aan de provinciale verkiezingen onzeker geworden.

Vlasveld: “Er moet nog heel veel geregeld worden en ik heb echt hulp nodig. Als niemand iets doet, gaat het niet door, want ik kan het niet alleen”.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×