Voormalig Café Broers mag weer open

Burgemeester Lemstra heeft besloten de nieuwe exploitant van het horecabedrijf aan de Zijlsingel 46 toestemming te geven het bedrijf met ingang van 1 maart 2003 weer te openen. Wel heeft hij daar een aantal voorwaarden aan verbonden.

Zo zal het karakter van het bedrijf, na een grondige verbouwing, van café veranderd worden in eetcafé met het accent op maaltijden. Ook krijgt het bedrijf een andere naam. Tenslotte heeft de burgemeester bepaald dat als zich een herhaling voordoet van de feiten die tot sluiting hebben geleid, het bedrijf alsnog voor de periode van één jaar gesloten wordt. In het café werden bij herhaling gestolen goederen verhandeld. Een woordvoerder van de gemeente sprak zelfs van een ‘rovershol’.

Leiden rovershol


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×