Vrouw onder invloed over de kop

Afgelopen nacht werd rond 00.20 uur op de Stevenshofdreef een 38-jarige automobiliste aangehouden. De vrouw was in een flauwe bocht rechtdoor gereden, raakte een blok beton en sloeg over de kop. Vermoedelijk verkeerde ze onder invloed van alcohol of verdovende middelen. Ook elders in de stad betrapte de politie enkele dronken automobilisten.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd rond 02.40 uur op de Morsweg een 40-jarige automobilist uit Leiden aangehouden. De man moest blazen. De uitslag van de ademanalyse was 770 ug/l (ruim 3 x te veel).

Zondagmorgen vroeg, rond 05.45 uur, werd op de Willem de Zwijgerlaan een 30-jarige automobilist aangehouden. Ook hij had te veel drank op. De uitslag van de ademanalyse was 340 ug/l.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×