Verkoopster gewond bij achtervolging winkeldief

Een nog onbekende man heeft woensdagmiddag rond 14.00 uur een paar spijkerbroeken uit een winkel aan de Haarlemmerstraat gestolen. De man pakte de broeken en liep zonder te betalen de winkel uit. De winkeldief ging er via de Spijkerboorsteeg vandoor, achtervolgd door twee medewerksters van de winkel.

In de steeg stapte hij op een fiets en liet de broeken vallen. Toen een medewerkster van de winkel de broeken opraapte, stapte de winkeldief weer van zijn fiets, gaf de medewerkster een stevige duw, pakte de broeken en reed weg richting de Lange Mare/Lange Gracht.

Door de duw kwam 30-jarige medewerkster uit Boskoop ten val. Zij liep daardoor een hoofdwond op. Voor behandeling van de hoofdwond werd zij naar het LUMC vervoerd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×