Leefbaar Leiden: Geen bedrijven bij Vrouwenweg

Fractievoorzitter Daan Sloos van Leefbaar Leiden is mordicus tegen de realisatie van een bedrijventerrein langs de Vrouwenweg in de Oostvlietpolder. Volgens Sloos is er helemaal geen vraag naar. “In Alphen aan den Rijn staan hele bedrijventerreinen leeg,” aldus Sloos die vindt dat het Leidse College van B&W te weinig regionaal denkt.

Sloos: “Leiden moet niet ten koste van alles binnen de eigen grenzen willen bouwen. Je gaat bijna denken dat Leiden het alleen doet voor de belastingcenten die dat oplevert”. Ook de bewoners van de Vrouwenweg willen dat de gemeente het plan intrekt. Ook zij denken dat er voldoende alternatieven voor bedrijven zijn in de regio.

Leiden oosvlietpolder vrouwenweg


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×