Politie zoekt getuigen aanrijding Katwijk

De politie is op zoek naar getuige(n) van een aanrijding waarbij de veroorzaker is doorgereden. Dinsdagochtend rond 08.00 uur reed een 17-jarige Leidse vrouw op haar bromfiets vanuit de Hyacintstraat in Katwijk de fietstunnel onder de Provincialeweg 1 in. Op het moment dat ze de tunnel inreed, kwam er uit tegenovergestelde richting een auto uit de fietstunnel die daar niet mocht rijden. De bestuurder probeerde de bromfietser nog te ontwijken, maar kwam met zijn linkerzijkant tegen de vrouw aan die vervolgens viel. Zij liep hierbij nek-en heupletsel op.

De bestuurder van de auto is doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval. Het betreft een rode personenauto met schade aan de linkerzijde. U kunt contact opnemen met de politie Katwijk 0900 – 8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×