LCF-winnaar Alex Agnew.

Belgische winnaar Leids Cabaret Festival

Alex Agnew is de winnaar van het 25e Vara Leids Cabaret Festival. De Vlaming won zowel de jury- als de publieksprijs bij de finale, waarin hij het moest opnemen tegen Schering en Inslag en Dorine.

Videofragment: Alex Agnew

Alex Agnew is het product van een Engelse vader, een Limburgse moeder en een overdosis (actie)films, superhelden, strips en veel muziek. Van Tom Jones en musicals tot heavy metal en de new age van zijn zus. Geen rustige, diepintellectuele humor maar proud to be loud. Kortom, onvervalste rock’n’roll comedy! Hij zingt niet alleen onverdienstelijk, hij produceert ook op een schitterende manier “geluiden”. Zijn Britse roots staan garant voor een bijna letterlijk spetterende en zeer energieke stand-up comedy act.

In Antwerpen maakt Agnew deel uit van het Stand-up comedy collectief ‘Bonjour Micro’. Dit Vlaamse collectief is opgezet naar het voorbeeld van de Nederlandse collectieven ‘Comedytrain’ en ‘Comedy Explosion’.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×