Bijeenkomst voor ondernemers in Leiden-Noord

De gemeente houdt vrijdag de 21e een informatiebijeenkomst voor ondernemers en andere belangstellenden uit Leiden-Noord. De gemeente zal de ondernemers dan informeren over de plannen van de Stuurgroep Wijkontwikkelingsplan Leiden-Noord en het college van Burgmeester & Wethouders voor de Willem de Zwijgerlaan en omgeving. In dit zogenaamde beslisdocument zijn drie speerpuntengebieden uitgewerkt; EWR/Slachthuisterrein, de omgeving van de Groenoordhallen en Kooiplein en omgeving.

De ondernemersbijeenkomst wordt gehouden op vrijdag 21 februari van 18.00-20.30 uur in het Atrium van het Stadsbouwhuis aan de Langegracht te Leiden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×