Campagne burgemeesterskandidaten van start

Harry Groen en Henri Lenferink zijn begonnen met de campagne voor het burgemeestersreferendum. Dinsdagmiddag gaven ze in een gezamenlijke persconferentie een toelichting op de komende strijd. Beide kandidaat-burgemeesters krijgen van de gemeente Leiden een campagnebudget van 5000 euro. Daar moeten ze alles van doen. Zelf geld bijleggen is verboden.

Naast geld krijgen de kandidaten ook de nodige publicitaire ondersteuning van de gemeente. Zo hebben beide kandidaten inmiddels een campagnebegeleider toegewezen gekregen en is gezorgd voor een ‘gemeentelijke fotograaf’ die de campagne zal vastleggen. In de Stadskrant, op de website, op borden en in folders en brochures krijgen de twee kandidaten ook ruimte om zichzelf te presenteren.

Leiden Verkiezing burgemeester Leiden 2003


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×