Politie rolt hennepkwekerij op

De politie heeft maandagmiddag in een pand aan de Rooseveltstraat een hennepknipperij aangetroffen. De politie kwam de knipperij op het spoor na een melding dat rond het pand een sterke henneplucht hing. De politie deed vervolgens een inval. In het pand waren op dat moment vijftien personen bezig de hennepplanten te toppen. De politie nam 60 kilo hennepplanten in beslag. Deze zullen worden vernietigd.

De verdachten, een groep mannen en vrouwen tussen de 19 en 52 jaar, zijn aangehouden wegens het produceren van softdrugs en werden na verhoor weer heengezonden. Tegen de verdachten, Polen en Leidenaren, wordt proces verbaal opgemaakt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×