Lenferink in zijn nieuwe badjas. Aangeboden door Portaal. Mooi paars is niet lelijk! (Foto's: Bram Pater).

Lenferink betrekt wisselwoning

Burgemeesterskandidaat Henri Lenferink heeft maandag zijn tijdelijke onderkomen aan de Van Hogendorpstraat in Leiden-Noord betrokken. Voorafgaand maakte Lenferink op uitnodiging van het Buurt Service Team een rondje door Leiden-Noord.

Om 17.00 uur kreeg hij van Portaal huismeester Wim Michon de sleutels, het huurcontract en een welkomspakket, een badjas en badhanddoek, aangeboden. Ook moest hij een tijdelijk huurcontract tekenen waarin staat dat hij uiterlijk 1 januari 2005 het pand zal verlaten.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×