D66-partijvoorzitter Pechtold leidt de Leidse afdeling van de Jonge Democraten rond in het stadhuis (foto's: Rachid Finge).

Pechtold geeft rondleiding aan JD

De Leidse afdeling van de Jonge Democraten (JD) kreeg maandagavond een rondleiding door het stadhuis van wethouder en landelijke D66-voorzitter Alexander Pechtold. Het was de tweede activiteit in het prille bestaan van de Leidse JD-afdeling. Daarbij vertelde hij volop over zijn taak als wethouder en partijvoorzitter. Ook de Leidse geschiedenis van D66 kwam ruimschoots aan bod.

Tijdens de rondleiding vertelde Pechtold over het marmeren stadhuis, dat in het verleden dankzij de beurskrach voor relatief weinig geld gebouwd kon worden. Na een rondje langs de kamers van de burgemeester en wethouders vroegen JD-bestuurslid Joffrey samen met de andere JD’ers Pechtold op zijn eigen kamer nog het hemd van het lijf. Eveline was de enige dame in het gezelschap van ongeveer 15 Jonge Democraten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×