Lijsttrekkersdebat op Radio TV West

Op maandag 10 maart zenden Radio en TV West een lijsttrekkersdebat uit met de aanvoerders van de zes grootste proviciale partijen. Onder leiding van Elles de Bruin (TV West) en Natascha Kruit (TV Rijnmond) gaan de lijsttrekkers voor de laatste keer met elkaar in discussie. De wegen van Zuid Holland slibben dicht. Waar zetten de partijen op in, meer openbaar vervoer of bredere wegen? En wat gebeurt er met het Groene Hart van Zuid Holland, moet het maar volgebouwd worden, of blijft het groen? En de provincie Zuid Holland zelf, heeft die nog wel bestaansrecht? Moet er niet een randstedelijke provincie komen?

De uitzending op Radio West is maandagavond 10 maart van 19.00 uur tot 20.00 uur. TV West zendt het debat maandagavond 10 maart om 21.00 uur uit. De herhaling volgt diezelfde avond om 23.00 uur. En dinsdag 11 maart vanaf 09.00 uur ’s ochtends, de gehele dag.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×