Marokkaanse Unie tegen dreigende oorlog Irak

De demonstraties tegen de nieuwe oorlog tegen Irak waren overal in de wereld een groot succes. “Het is duidelijk dat het Nederlandse volk geen boodschap heeft aan de agressie van de VS politiek,” aldus Miloud Smili, voorzitter van de Stichting Marokkaanse Unie Moultaqa uit Leiden. “Ook Moultaqa wil haar steentje bijdragen aan het massale protest tegen de oorlog tegen Irak”. Moultaqa organiseert daarom aanstaande vrijdag een Arabische info-avond rond Irak en de buitenlandse politiek van de VS.

Tijdens de bijeenkomst wordt gesproken door onder andere Khaled chaoukat (journalist), Nada Rubai (Lid van nationale Irakese unie partij) , A. Kassab (Theaterschrijver) en A. Achkouder (Muzikant). Geïnteresseerden zijn van harte welkom. De avond met debat, theater en muziek zal plaatsvinden op 7 maart vanaf 19.30 uur bij Moultaqa aan de Langegracht 61.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×