Provincie verspreidt Kieskrant

De Provinciale verkiezingscampagne ‘U maakt de keuze!’ draait op volle toeren. Om de burger maximaal te informeren over de Provinciale Statenverkiezingen van 11 maart, valt deze week bij alle Zuid-Hollanders de kieskrant op de deurmat. De krant geeft algemene informatie over de politieke partijen en de provincie als bestuursorgaan.

In de kieskrant roept de Commissaris van de Koningin, Jan Franssen, de bewoners van de provincie nog eens extra op om te gaan stemmen. Ook presenteren de politieke partijen en hun lijsttrekkers zich. Uitgebreide informatie over de politieke partijen is ook te vinden op www.zuid-holland.nl.

De krant is ook af te halen bij gemeentehuis of bibliotheken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×