Getuigenoproep politie Leiden

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling. Op woensdag 5 maart omstreeks 08.00 uur fietste een 15-jarig meisje uit Leiden door de fietstunnel onder de Plesmanlaan ter hoogte van het Hoogheemraadschap van Rijnland. Er kwam een man naast haar fietsen die haar begon uit te schelden en haar vervolgens begon te schoppen. Hierdoor kwam het meisje ten val. De man stapte van zijn fiets en schopte het meisje meerdere malen. Zij wist op te staan en terug te schoppen, waarna ze wist te ontkomen. Het meisje liep schaafplekken en lichte kneuzingen op.

Signalement van deze man: ongeveer 40 jaar, 1.80 meter, blank, normaal postuur, onverzorgd uiterlijk, snor, zwarte korte haren, droeg een halflange groene jas met bruine kraag. De man reed op een bruine herenfiets. Getuigen van deze mishandeling worden verzocht contact op te nemen met de politie Leiden onder telefoonnummer 0900 – 8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×