Foto: Chris de Waard (archief).

Inburgeringscertificaten uitgereikt

Vanmorgen is in het Leidse stadhuis aan zo’n vijftig ‘nieuwkomers’ het Certificaat Inburgering uitgereikt. “Het behalen van het certificaat betekent niet alleen dat voldaan is aan de verplichtingen in het kader van de Wet inburgering nieuwkomers, ook symboliseert het de nieuwe start die gemaakt wordt als burger van een nieuwe gemeente,” aldus wethouder Rabbae.

Naast wethouder Rabbae waren de wethouders Schoonderwoerd van de gemeente Alkemade, Molkenboer van Leiderdorp, Steens van Oegstgeest, Carabain van Voorschoten en Ates van Zoeterwoude bij de uitreiking aanwezig. De geslaagde deelnemers komen uit deze zes gemeenten.

Leiden nieuwkomers


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×