Automobilist rijdt door na aanrijding

Bij een aanrijding op de Haagweg tussen een zilvergrijze auto en een fietser is donderdagmorgen om 11.30 uur een 23-jarige fietster uit Leiden gewond geraakt. De automobilist is doorgereden. De politie zoekt hem. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

De vrouw fietste even na 11.30 uur over de Haagweg in de richting van het Noordeinde. Ter hoogte van de kruising met de Witte Singel stopte een auto voor haar. Toen ze langs de auto fietste, reed de automobilist weer verder, waardoor de vrouw viel. Ze is met een, vermoedelijk, gebroken pols naar het LUMC overgebracht.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×