Verkiezingsdebat bij Holland Centraal

Vanavond zendt Radio Holland Centraal in het programma Rondom de Raad een verkiezingsdebat uit in het kader van de statenverkiezingen. Marnix Norder (PvdA), Cock Huigen (VVD), Marcel Vissers (GL) en dhr. Dijkstra van het CDA  gaan met elkaar in discussie over regionale aangelegenheden. Voorafgaand aan het verkiezingsdebat worden de twee Leidse burgemeesterskandidaten voor het laatst aan de tand gevoeld.

Rondom de Raad duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Van 19.00 tot 19.30 uur gaan Henri Lenferink en Harry Groen met elkaar in debat. Van 19.30 tot 20.30 uur volgt het statendebat. Het laatste half uur wordt aandacht besteed aan de viering van de Internationale Vrouwendag (8 maart) in het Leidse Volkshuis.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×