Rabbae wil emancipatieprijs 'alsnog' uitreiken

Wethouder Rabbae (GroenLinks, emancipatie) wil de Pieternel Rol emancipatieprijs in de loop van dit jaar alsnog uitreiken. Hij gaat daarom binnenkort overleggen met de (ex-)juryleden van de gemeentelijke prijs en met naaste familieleden van Pieternel Rol. Hij gaat daarmee voorbij aan het feit dat de prijs, in gekaapte vorm, afgelopen zaterdag al is uitgereikt aan de Leidse vakbondsvrouw Hennie Jansen. “Dat is niet via de officiële weg gegaan,” aldus Rabbae die desgevraagd ook niet wilde toezeggen dat hij het geld dat bij de emancipatieprijs hoort alsnog beschikbaar stelt aan de ‘winnares’ van afgelopen zaterdag.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×