Het bestuur van het 3 October Gilde, maandagavond tijdens de jaarvergadering in De Lakenhal (Foto's: Chris de Waard).

3 October Gilde sponsort Hutspotmaaltijd

De ‘businessclub’ van de 3 October Vereeniging, het 3 October Gilde, doneert dit jaar 16.000 euro aan de 3 October Vereeniging ten behoeve van de jaarlijkse hutspotmaaltijd op het Pieterskerkplein.

Het 3 October Gilde telt nu zo’n 100 betalende leden. Het bestuur wil dat aantal graag naar een plafond van 150 tillen. Het Gilde wil niet te groot worden omdat er dan clubjes binnen de club ontstaan.

In het bestuur van het 3 October Gilde zitten qualitate qua ook drie bestuursleden van de 3 October Vereeniging zelf. In gezamenlijk overleg heeft men besloten om de gilde-bijdrage dit jaar niet te bestemmen voor het ‘cultureel erfgoed’, maar voor de viering zelf. Na de 3 oktoberfeesten vindt een evaluatie plaats en wordt besloten of het geld voortaan altijd naar de viering zelf gaat. De Gildeleden willen dat graag.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×