Dubbele boete voor insluipers

Donderdagmiddag heeft de politie in de Kraaierstraat twee mannen van 24 en 28 jaar aangehouden na een melding over een insluiping bij een woonboot aan het Utrechtse Veer. Daar zou het tweetal een fiets hebben weggenomen. Agenten vonde,n met een getuige die achterin de politieauto meereed, in de Kraaierstraat de twee mannen terug. Zij hadden geen fiets bij zich, maar zijn wel aangehouden.

De 24-jarige man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. De 28-jarige man is Leidenaar. Allebei krijgen ze behalve het proces-verbaal voor insluiping ook een boete voor het in eerste instantie opgeven van valse namen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×