Leiden krijgt Wensmuur tegen racisme

Bij de start van de Anti-racismeweek, aanstaande maandag, zal burgemeester Lemstra op het Stadhuisplein als eerste een ‘wens tegen racisme’ op een speciale wensmuur zetten. De hele week kunnen Leidenaren op de wensmuur hun eigen wens tegen racisme plakken, verven, spuiten, of tekenen. Op vrijdag 21 maart is de traditionele fakkeltocht tegen racisme door het centrum van Leiden.

De fakkeltocht tegen racisme gaat door het centrum en eindigt rond 18.15 uur bij de WENSMUUR TEGEN RACISME op het Stadhuisplein. Daar spreekt o.a. Jan Laurier, voorzitter van Leiden, Stad van Vluchtelingen. Na afloop staat er een multiculturele maaltijd klaar in Diaconaal Centrum De Bakkerij.

Opgeven voor de multiculturele maaltijd (€ 3,00 per persoon) kan bij Vluchtelingenwerk Leiden. Tel. 071 – 5133088 of e-mail s.vlucht.leiden@worldonline.nl (vóór 19 maart). ’s Avonds : WERELDMUZIEK VAN DJ MARTIN IN DE BAKKERIJ.

Start fakkeltocht: 17.30 uur vanaf Diaconaal Centrum De Bakkerij, Oude Rijn 44 b/c onder aanvoering van een percussieband.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×