SP houdt spandoekendag tegen oorlog Irak

Morgen (donderdag) gaat SP-senator Driek van Vugt langs scholen en universiteiten in het land om spandoeken te laten volschrijven met vredeswensen. Die spandoeken zullen zaterdag worden meegedragen in de demonstratie tegen de oorlog in Irak die in Amsterdam wordt gehouden.

Van Vugt: “Op die manier kunnen scholieren en studenten die zaterdag écht niet naar Amsterdam kunnen komen tóch hun steun uitspreken voor de vredesdemonstratie”. De actie wordt gevoerd door verschillende politieke jongerenorganisaties verenigd in ‘Rage against madness’.

“De acties vinden in ieder geval plaats in Groningen, Rotterdam, Nijmegen en Leiden, maar we roepen vooral alle scholieren en studenten op om zélf deze actie op hun scholen en universiteiten te organiseren”, aldus Van Vugt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×