Geen beperking evangelische optredens

Volgens Anneloes Wassenaar (D66) dreigt er een wildgroei aan openluchtoptredens van evangelische groepen in Leiden. Ze maakt dit op uit het aantal aangevraagde vergunningen voor het komende jaar. “vorig jaar ging het om één groep, nu twee, waar ligt de grens?,” vraagt Wassenaar zich af: “Ik denk niet dat de wereld hier nou op zit te wachten.”

Volgens wethouder Geertsema, belast met de evenementenkalender, valt dat allemaal wel mee. “Er is binnen de vastgestelde regels nog voldoende ruimte voor dergelijke evenementen. Pas als dat niet zo is, worden er keuzes gemaakt”.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×