Kinderopvang onder druk

Hans van Dam, raadslid van de SP, vreest dat B4kids fors gaat bezuinigen op de peuterspeelplaatsen in Leiden. B4kids, het vroegere COKL, wil een aantal locaties samenvoegen om zo efficiënter met de ruimte om te kunnen gaan. Volgens wethouder Buijing loopt het allemaal niet zo’n vaart. Het zou gaan om een interne notitie, waarover nog geen besluit is genomen.

Volgens Buijing kijkt B4kids momenteel naar de mogelijkheden om de opvang meer te concentreren. Daarbij zou een goede spreiding over de stad gewaarborgd blijven. De plannen van B4kids worden over enkele maanden ook nog in de gemeenteraadscommissie besproken.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×