Hout met het FSC keurmerk.

Duurzame hamer voor Lemstra

Het Wereld Natuur Fonds en FSC Nederland overhandigen woensdagmiddag om 14.00 uur een speciale voorzittershamer aan burgemeester Lemstra. De hamer is gemaakt van duurzaam geproduceerd FSC hout. Ook de andere 488 burgemeesters in Nederland krijgen zo’n hamer.

Het Wereld Natuur Fonds en FSC Nederland bieden de hamers aan in de hoop dat de bestuurscolleges daarmee goede besluiten nemen voor een duurzame toekomst voor de burgers en de volgende generaties in hun gemeenten.

De oproep aan de gemeenten is: “Spaar het woud, kies FSC-hout en stel FSC als norm voor houtgebruik in uw gemeentelijke projecten”. De overhandiging van de hamers vormt de start van een grote campagne om het FSC-keurmerk bekender te maken in Nederland.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×