Pats Boem speelt 'Brood mét hagelslag'

Jeugdtheater Pats presenteert op 4, 6, 11 en 13 april een nieuwe voorstelling voor en door kinderen: Brood mét hagelslag. Het is een spannend stuk, bedacht en gespeeld door de kinderen van Pats Boem (10-12 jaar). Brood mét hagelslag speelt zich af in ‘De Hoeksteen’, een kindertehuis waar zeven meiden wonen. Onder de bewoonsters zijn een paar bazige types. Ze commanderen de andere kinderen en hebben de vreemdste regels opgesteld. Dan arriveert een nieuwe bewoner. Zal die iets kunnen veranderen?

De Leidse theatergroep Pats verzorgt al bijna 15 jaar theatercursussen voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Pats Boem, de oudste groep, maakt elk jaar een echte theaterproductie, met alles erop en eraan. De eigen belevingswereld en inbreng van de kinderen staat bij Pats altijd centraal. Zo hebben de acteurs van Brood mét hagelslag door improvisaties zelf hun personages ontwikkeld en scènes voor het verhaal bedacht.

Brood mét hagelslag is te zien in theater Imperium op vrijdag 4 april (19.30 uur, première), zondag 6 april (16.00 uur), vrijdag 11 april (19.30 uur) en zondag 13 april (16.00 uur). De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar.

Toegang: kinderen 3,50 euro; volwassenen 5,- euro. Reserveren: telefoon 071-5127408 (Anke van Vuuren).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×