Discussieavond over 'de politiek'

Maandagavond wordt in de Burgerzaal van het stadhuis een discussieavond gehouden over ‘de politiek’. Wat beweegt mensen om in de politiek te gaan, wat zijn hun verwachtingen en waar zijn ze tegenaan gelopen. Het gesprek wordt geleid door Ton van Brussel. Op de bijeenkomst vertellen voormalige en huidige politici van de gemeente Leiden hun verhaal. Onder andere Thom de Graaf en Henriëtte van der Linden, respectievelijk oud-gemeenteraadslid en oud-wethouder maken hun opwachting. Ook de zittende gemeenteraadsleden Linda Lieverse (CDA) en Filip van As (ChristenUnie) praten mee.

Tijdstip: 20.00 uur
Locatie: Burgerzaal Stadhuis
Info: Leidse Hoed
Telefoonnummer: 071 – 5144965

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×