Diefstal vrachtwagen mislukt

Vrijdagochtend hebben twee nog onbekende mannen geprobeerd om een 21-jarige vrachtwagenchauffeur van zijn vrachtwagen te beroven. De chauffeur wilde op de parkeerplaats aan de Zernikedreef keren toen de twee uit een personenauto stapten, zijn portier openmaakten en hem met een spuitbus iets in de ogen spoten. De chauffeur werd gesommeerd uit de cabine te stappen. Vervolgens werd geprobeerd de vrachtwagen mee te nemen. Toen dit niet lukte zijn de daders er vandoor gegaan.

Volgens getuigen is een aantal personen in een blauwe vijfdeurs personenauto en een persoon in een zilverkleurige personenauto weggereden in de richting van de Plesmanlaan en de A44. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar meer getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×