Kroegenfietstocht door regio

Onder de veelzeggende titel “ Proef de Nieuwe Lente” organiseren zeven horecaondernemers in samenwerking met VVV Holland Rijnland, Drankengroothandel Boonekamp en Grolsch op 27 april a.s. een fietstocht langs zeven verschillende horeca gelegenheden in de omgeving van Leiden en Zoetermeer. English Pub North End te Leiden, Paviljoen Vlietland Leidschendam, Café de Oude Sluys te Leidschendam, Café de Gouden Leeuw te Stompwijk, Subliem! Eat Drink Relax en Restaurant Partysalon AA-zicht te Zoetermeer en Café Landzicht te Zoeterwoude laten de deelnemers op ludieke wijze kennismaken met verschillende Lentebokbieren die in dit seizoen weer door de tap stromen.

De tocht heeft geen vast begin- of eindpunt. Deelnemers beslissen zelf bij welk van de organiserende horecazaken ze starten. Tegen betaling van € 3,00 ontvangt iedere deelnemer een routebeschrijving en een stempelkaart, waarop hij of zij bij elk volgende punt een stempel krijgt. Wanneer de tocht is voltooid, ontvangt de deelnemer bij het startpunt tegen inlevering van een volle kaart een attentie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×