Weer vredeswake op Haarlemmerstraat

Leiden Tegen Oorlog organiseert ook komende donderdag op de Haarlemmerstraat van 19:00 tot 20:00, ter hoogte van de Hartebrugkerk, een vredeswake. Mensen worden uitgenodigd om daar op allerlei manieren hun afschuw over de oorlog kenbaar te maken.

Vorige week dreigde de politie mensen te arresteren omdat zij leuzen aan het stoepkrijten waren tegen de oorlog. Ook deze week gaan mensen stoepkrijten en Eurodusnie roept iedereen op om, gewapend met een krijtje, niet alleen te komen om je uit te spreken tegen de oorlog, maar ook voor het recht voor vrije meningsuiting op te komen. “Geen bommen maar stoepkrijten” is de leus van de actievoerders.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×